acasa despre noi servicii clienti galerie foto contact

DESPRE NOI

Profilul Inteprinderii
Delta Heat Services este o firma prestatoare de servicii, specializata in efectuarea de tratamente termice conform normelor din domeniu. Noi stim sa imbinam calitatea cu o atitudine flexibila. Toate tratamentele termice ce trebuie efectuate se realizeaza local, pe cale electrica, in cuptoare temporare sau permanente, conform cerintelor.

Delta Heat Services este o organizatie orientata catre client si servire. Va rugam sa ne contactati pentru o oferta competitiva.

Calitate
Delta Heat Services lucreaza cu instalatii de tratamente termice profesionale certificate, cu capacitati si facilitati multiple. Toate tratamentele se efectueaza cu aparatura automata de masurare si reglare, care se calibreaza periodic. La predarea lucrarilor executate primiti raportul, care include un certificat de tratament termic si o diagrama de tratare termica.

"DHS este certificata pentru sistemul de management conform OHSAS 18001:2007/Numărul de înregistrare al certificatului: 20 116 92004216/ de catre TUV Austria Cert " iar consultanta pentru aceasta certificare a fost asigurata de SC Certlab SRL.
Certificare DHS - română
Certificare DHS - engleză